Παίρνω το θάρρος να γράψω αυτό το θέμα μια και είμαι και εγώ μέλος αυτού του site και βλέπω και διαβάζω πολλά νέα παιδιά στο forum-μάλλον είμαι ο ποιο γέρος εδώ μέσα- και ο σκοπός μου δεν είναι να το παίξω έξυπνος ούτε πολύξερος αν και παίζω πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα το στοίχημα.
Πρώτα απ’ όλα πιστεύω πως από το στοίχημα κανένας δεν πρόκειται να πλουτίσει για αυτό υπάρχουν το τζόκερ και το λόττο(κι αν σου κάτσει?) από το στοίχημα το μόνο που μπορείς να κερδίσεις -σε βάθος χρόνου- είναι ένα καλό μεροκάματο, γι αυτό κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος της χρονιάς η της σεζόν. Αυτοί που βιάζονται είναι καταδικασμένοι.
Ο τρόπος του παιχνιδιού τώρα, πρέπει να ακολουθήτε ευλαβικά να μην παρασυρόμαστε και να μην νομίζουμε ότι θα τους γ…….. (τις εταιρίες στοιχημάτων)
Ξεκινάμε το ταμείο μας (που για τον καθένα διαφέρει) με ένα Χ ποσό (και το θεωρούμε χαμένο) και παίζουμε πάντα το 1/20 του ταμείου μας, π.χ. αν βάλουμε 200 ευρ στο ταμείο θα παίζουμε 200/20=10 ευρ την φορά και μόνο μια φορά κάθε μέρα (αν βέβαια βρούμε κάποιον αγώνα) δεν είναι απαραίτητο να παίζουμε κάθε μέρα, να μην προσπαθούμε να ρεφάρουμε.
Το παιχνίδι πρέπει να γίνετε πάντα σε μονό στοίχημα, γιατί στο ένα παιχνίδι έχεις μια πιθανότητα στις τρεις να σου περάσει (ποσοστό 33,3%), να σου περάσει η δυάδα έχεις μια πιθανότητα στις εννέα (ποσοστό 11,1%), να σου περάσει η τριάδα έχεις μια πιθανότητα στις είκοσι επτά (ποσοστό 3,7%) στην τετράδα δε το ποσοστό είναι 1,23%.
Για αυτό ένα παιχνίδι και μόνο ένα
Ο εχθρός του παίκτη είναι
γκανιότα(δηλ οι τριαδοτετράδες και βάλε), και όχι οι διάφορες εταιρίες στοιχημάτων, που μαζί με την απληστία την βιασύνη και την αλαζονεία δημιουργούν ένα καταστροφικό κοκτέιλ για τον παίκτη που τον οδηγεί στην καταστροφή.
Α και κάτι τελευταίο μην σας παραμυθιάζουν με άχαστα – σίγουρα – μπετόν τετοια δεν υπάρχουν και ο τελευταίος που το πίστευε αυτό είναι φυλακή.