gototopgototop
                                                            .
   Όνομα Χρήστη      Κωδικός πρόσβασης               Ξεχάσατε το password σας;       Ξεχάσατε το username σας;       Εγγραφή
Sebastien
(3/9/2010)
Γ.Γεράνιος
(4/9/2010)
 Betmixer
(4-6/9/2010)
Ερμής
(4/9/2010)
 Latinos
(8/8/2010)
 Ολλανδός
(27-29/8/2010)

Ο "Θείος" ξαναχτυπά με 100€ Bonus για όλους!

Ο William Hill, η εταιρία με πάνω από 70 έτη στοιχηματικής εμπειρίας, προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του Betorama 100 ευρώ bonus! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να απολαύσετε τα προνόμια της μοναδικής αυτής προσφοράς είναι να κάνετε την εγγραφή σας μέσα από το παρακάτω banner, και να δώσετε τον κωδικό "EL100" στο πεδίο "κωδικός προσφοράς" κατά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής.

Μην χάνετε χρόνο, αρπάξτε τα 100 ευρώ του "Θείου" τώρα!

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, στείλτε mail στη διεύθυνση customerservices@williamhill.co.uk , με θέμα "EL100" ώστε να πιστωθεί άμεσα το bonus στο λογαριασμό σας!
Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Oδηγός στοιχήματος
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Oδηγός στοιχήματος
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Oδηγός στοιχήματος 2 Years, 10 Months ago Karma: 17
Πλέον το site μας δημιούργησε έναν οδηγό στοιχήματος, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην κεντρική μας σελίδα.. Αν έχετε κάποια ακόμα ιδέα ή κάποιες συμβουλές, απαντήστε εδώ και θα την προσθέσουμε στην ενότητα μας..

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
NBAInsider
Σεβασμός!
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male NBAInsider babis200sx@yahoo.gr Location: Πάτρα - Αθήνα Birthday: 10/10
Απ:Oδηγός στοιχήματος 2 Years, 10 Months ago Karma: 0
Απλό παρολί. Αν είσαι σίγουρος για τα παιχνίδια σου τότε πας για το μέγιστο κέρδος. Συστήματα 3-4-5, 4-5-6 κλπ είναι για ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις. Ή φορτώνουμε πολλά, σε μονά αποδεκτά.

Logged Logged

Shawn Kemp, The Reignman...
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Απ:Oδηγός στοιχήματος 2 Years, 10 Months ago Karma: 17
Τα μονά θέλουν και μεγάλη κάβα για να ποντάρεις.. Το παρολί είναι τρόπος παιχνιδιού καλός αλλά όταν το παρολί σταματά στην τετράδα, γιατί από 5 και πάνω χάνουμε τον έλεγχο..

Logged Logged
ibizogkaziaris
Ψαρωμένος
graphgraph
Απ:Oδηγός στοιχήματος 2 Years, 5 Months ago Karma: 0
Εγω παιδια παιζω 4-5 παιχνιδια απο τα οποια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα τα κερδισω!(οσο σιγουρος ειναι κανεις στο ποδοσφαιρο)
Οι αποδοσεις ειναι απο 1.40 και ως συνηθως τα παιχνιδια μου εχουν συνολο αποδοση κοντα στα 10..
Δεν βαζω πολλα λεφτα! το πολυ 4 1/2 Ευρω,οποτε το μεγιστο που κερδιζω ειναι γυρω στο πενηνταρικο!
εδω και 2 μηνες που το κανω αυτο εχω πολυ καλο ποσοστο επιτυχιας !

Να σημειωσω οτι οταν ειναι να παιξω,διαβαζω κανα 2ωρο....

Logged Logged

Ston kosmo mou...eisai o 8eos
apneagr
http://stiximatizoume.blogspot.com/
Χωμένος άγρια
graphgraph
Gender: Male Στοιχηματίζουμε; apneagr@yahoo.gr Location: Πετρούπολη
Απ:Oδηγός στοιχήματος 2 Years, 4 Months ago Karma: 3
ibizogkaziaris έγραψε:
Εγω παιδια παιζω 4-5 παιχνιδια απο τα οποια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα τα κερδισω!(οσο σιγουρος ειναι κανεις στο ποδοσφαιρο)
Οι αποδοσεις ειναι απο 1.40 και ως συνηθως τα παιχνιδια μου εχουν συνολο αποδοση κοντα στα 10..
Δεν βαζω πολλα λεφτα! το πολυ 4 1/2 Ευρω,οποτε το μεγιστο που κερδιζω ειναι γυρω στο πενηνταρικο!
εδω και 2 μηνες που το κανω αυτο εχω πολυ καλο ποσοστο επιτυχιας !

Να σημειωσω οτι οταν ειναι να παιξω,διαβαζω κανα 2ωρο....

Τα 5 παιχνίδια του 1,40 δίνουν απόδοση 5,37 και τα 4,5 ευρ που παίζεις γίνοντε 24,2 ευρ. Πάρα πολύ δύσκολο φίλε γιατί και βάση πιθανοτήτων έχεις κάτω από 0,5% να σου περάσει η πεντάδα. Πάρα πολύ μεγάλη γκανιότα

Logged Logged
Go to top