Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Παίζει κάτι με Λουτσιάνο;
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Παίζει κάτι με Λουτσιάνο;
foufoutos3
Θεσσαλονίκη...δυνατή!
Ο παλιός..
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male athlitirios@mail.com Location: Θεσσαλονίκη Birthday: 06/29
Παίζει κάτι με Λουτσιάνο; 4 Years, 2 Months ago Karma: 0
Για τις φήμες περί πιθανής επιστροφής του στον Ολυμπιακό, πήρε θέση ο Λουτσιάνο αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.Ο Βραζιλιάνος σταρ της ομάδας του Περιστερίου πήρε θέση στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο των "πρωταθλητών"."Θα ήταν ιδανική συγκυρία να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως αυτό είναι δύσκολο να συμβεί, όμως σημασία στο ποδόσφαιρο δεν έχει τι ζωή κάνεις έξω από το γήπεδο, αλλά να είσαι ανταγωνιστικός μέσα στο τερέν.Εγώ νιώθω ικανός και δυνατός να παίξω ακόμη δύο χρόνια ποδόσφαιρο", υποστήριξε με τις δηλώσεις του μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο Λουτσιάνο.
Σε ότι αφορά ερώτηση για τα αγωνιστικά θέματα του Ολυμπιακού και την εικόνα που δείχνει ο σύλλογος του Πειραιά, απάντησε: "Αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό είναι ένας παίκτης τύπου Ριβάλντο, ο οποίος θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του, στα δύσκολα".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Πιστεύετε ρε παιδιά ότι υπάρχει περίπτωση ο Λουτσιάνο στα 36 να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό; Εμένα κάπως απίθανο μου φαίνεται για να πω την αλήθεια... Εντάξει δεν λέω καλός παίκτης, αλλά γι' αυτόν τον Ολυμπιακό;

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Spanishleague
Moderator
graphgraph
Απ:Παίζει κάτι με Λουτσιάνο; 4 Years, 2 Months ago Karma: 2
Ο Ολυμπιακός ψάχνει για επιθετικό χαφ. Αυτό είναι δεδομένο, ισχύει. Βασικά, εγώ θα έλεγα ψάχνει έναν παίκτη που να κερδίζει με προσωπικές ενέργειες παιχνίδια που η ομάδα δεν τραβάει, όπως αυτό στην Τρίπολη. Ο Λουτσιάνο πιστεύω ότι κυκλοφορεί ως φήμη πρώτον γιατί έπαιξε παλιότερα στον Ολυμπιακό και δεύτερον επειδή είναι εύκολη περίπτωση και φθηνή λύση.

Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα έρθει στον Ολυμπιακό. Αλλά και αν έρθει, θα είναι πισωγύρισμα για την ομάδα. Επανέρχεται σε πολιτικές προηγούμενων ετών, ενώ ευαγγελίζεται ότι δημιουργεί νέα ομάδα με νέα ήθη.

Logged Logged
NBAInsider
Σεβασμός!
graphgraph
Gender: Male NBAInsider babis200sx@yahoo.gr Location: Πάτρα - Αθήνα Birthday: 10/10
Απ:Παίζει κάτι με Λουτσιάνο; 4 Years, 2 Months ago Karma: 0
Κρζινοβεκ γράφουν σήμερα οι εφημερίδες, αλλά για αριστερό χαφ. Τώρα αν ο Ολυμπιακός πάρει πίσω τον Λουτσιάνο, λύση έσχατης ανάγκης το θεωρώ. Δεν μπορεί, τόσα 10άρια υπάρχουν στον κόσμο.

Logged Logged

Shawn Kemp, The Reignman...
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Απ:Παίζει κάτι με Λουτσιάνο; 4 Years, 2 Months ago Karma: 17
Ο Λουτσιάνο στον Ολυμπιακό? Ρε παιδιά έλεος δηλαδή..Τρομερό πισωγύρισμα ακόμα και η σκέψη για μια τέτοια επιστροφή..

Logged Logged
nikosd
Ο παλιός..
graphgraph
Απ:Παίζει κάτι με Λουτσιάνο; 4 Years, 2 Months ago Karma: 0
Μία από τις μεγαλύτερες μου συμπάθειες ο Λούτσι.. Αλλά όσο καλός κι αν είναι και ηγέτης αυτή τη στιγμή για τον Ατρόμητο είναι 36 χρόνων και δε βλέπω πως θα βοηθήσει ουσιαστικά το νέο Ολυμπιακό που χτίζεται από φέτος..

Όσο για τον Πολωνό αριστερό χάφ αν ήταν 2 χρόνια μικρότερος θα πίστευα ότι πρόκειται για πολύ καλή προσθήκη, τώρα ΑΝ τον πάρει θα περιμένουμε να τον κρίνουμε...
Και απ ότι φαίνεται δυσκολεύει το πράμα για παραμονή του Αρτσούμπι(δε ξέρω αν πράγματι έχει πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει)

Logged Logged
fentagin
Ο παλιός..
graphgraph
Gender: Male johnpadelis@hotmail.com Location: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΟΖΑΝΗ Birthday: 03/09
Απ:Παίζει κάτι με Λουτσιάνο; 4 Years, 2 Months ago Karma: 1
επειδη εχω παρακολουθησει ολα τα ματς της ομαδας μου να σας πω οτι ο λουτσι δεν φαινεται μεσα στο γηπεδο για 35 αλλα για τουλ 28 αλλα οντως θα ειναι πισωγυρισμα μεγαλο και εμεις μονο με ανταλλαγη με καναν γκαλετι θα τον δωσουμε

Logged Logged

MONAXA FENTAGIN
Go to top