|
|
|
3-4-3 4 Years, 7 Months ago
|
|
|
Αν και στην πραγματικοτητα τετοιο συστημα δυσκολα κανεις το παιζει,στο manager ειναι λουκουμι..Εξαρταται απο τους παιχτες που εχεις και την ομαδα που εχεις...Αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα καλο λιμπερο,τυπου Δελλα,για να "σκουπιζει" οτι ξεφευγει απο τα 2 στοπερ...Στο κεντρο θες ενα αμυντικο χαφ "τρεχαντηρι" που να κανει τα παντα..τυπου Μασερανο...Θες μπροστα του ενα παιχτη οργανωτη αλλα και ανασταλτικο τυπου Ινιεστα-Ντεκο-Τζεραρντ.Τα ακρα φυσικα θες παιχτες διεισδυτικους αλλα και με καλες επιστροφες ωστε να βοηθανε στην αμυντικη λειτουργεια της ομαδας....Τελος στην επιθεση ειτε παιζεις με 2 περιφεριακους και ενα κλασσικο σεντερ φορ ειτε με 2 κλασσικους σεντερ φορ και εναν περιφεριακο ο οποιος θα παιζει σαν 10αρι....Οπως προειπα ειναι δυσκολο για την πραγματικοτητα αλλα με ασθενεστερες ομαδες που παιζουν αμυντικα μπορεις να το παιξεις....
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
|
|
|
Απ:3-4-3 4 Years, 7 Months ago
|
|
|
Αυτό το σύστημα είναι η αλήθεια ότι μου τη ψιλοσπάει.. Γράφω και την γνώμη μου συμπτωματικά στο σημερινό μου άρθρο, κυρίως για τον τρόπο που πρέπει να επιτίθεται η ομάδα που το εφαρμόζει.
Υ.Γ1 Χαίρομαι που παίζεις μάνατζερ! Παίζω από το 2000 ασταμάτητα και μάλιστα έκανα και ραδιοφωνική εκπομπή για τα μάνατζερ games πριν κάτι μήνες..Τεσπα, θα υπάρχει και θεματολογία για μάνατζερ στο φόρουμ..
Υ.Γ2 Το section είναι για στοιχηματικά συστήματα και όχι ποδοσφαιρικά..Αλλά αφού γουστάρετε, θα ανοίξουμε ένα και για ποδοσφαιρικά!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Θυμάστε που το συγκεκριμένο σύστημα ήθελε να το εφαρμόσει ο Μαλεζάνι στον Παναθηναϊκό; Και μάλιστα, με αντίπαλο τη Βίσλα στην Κρακοβία έπαιξε ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά το συγκεκριμένο σύστημα. Και βέβαια ήταν και η τελευταία γιατί όλοι θυμόμαστε που έχασε 3-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ.
Ο Μαλεζάνι είχε κατακτήσει το ΟΥΕΦΑ με την Πάρμα παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα. Είχε όλους τους παικταράδες τότε(Μπουφόν, Τουράμ, Ντίνο Μπάτζιο, Κρέσπο, Καναβάρο..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Οπως προειπα αυτο το συστημα ειναι κυριως για το μανατζερ και οχι για την πραγματικοτητα.Δεν μπορει καμια ελληνικη ομαδα να το χρησιμοποιησει σε αγωνα ευρωπαϊκο γιατι πολυ απλα θα μπαζει απο παντου...Αναγκαιο για να παιξεις αυτο το συστημα ειναι δυο παιχτες που μπορουν να παιξουν ολη την πλευρα με διαρκεια...Πραγμα εξισου δυσκολο....Ο Μαλεζανι τοτε στην παρμα ειχε ομως και κατι γιατρους σουπερ που κανανε τους παιχτες και πεταγανε...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Λες ε?? Πάντως αυτό με τους γιατρούς γίνεται πολύ συχνά στην Ιταλία, κάτι είχαν πάρει τα αυτιά μου πριν κάτι μήνες και για τη Γιούβε..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Παιδια κατα τα ψεματα...Δεν υπαρχει επαγγελματιας αθλητης που να μην παιρνει διαφορα συμπληρωματα..Επισης πιστευω πως πολυ λιγοι ειναι οι επαγγελματιες αθλητες που δεν εχουν προβει εστω και για μια φορα στην χρηση απαγορευμενων ουσιων...Ειτε αυτοι ειναι ποδοσφαιριστες ειτε παιζουν βολλεϋ ειτε μπαντμιντον ολοι......
ΥΓ.Σορρυ που ειμαι τοσο απολυτος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|