Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Ταξιτζήδες
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Ταξιτζήδες
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Ταξιτζήδες 4 Years, 7 Months ago Karma: 17
Πωπω δεν αντέχω άλλο.. Τους έχω βαρεθεί ρε παιδιά.. Δεν είναι μόνο ότι διαλέγουν κούρσες, αλλά και ότι πάνε να σε κλέψουν στα ρέστα.. Τώρα με γύρισε σπίτι ένας, το ταξίμετρο έγραφε 4,20 του δίνς 5 και μου λέει ευχαριστώ.. Ρε φίλε δεν είμαι τσιγκούνης, δεν είναι τα 80 λεπτά, δεν τα έχω ανάγκη στην τελική και άμα θες στα δίνω.. Αλλά μην πας να μου τα κλέψεις, γιατί αυτό κάνεις στην ουσία..

Τέλος, τώρα που παίρνς αμάξι δε θα τους έχω ποτέ ξανά ανάγκη...

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Spanishleague
Moderator
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Απ:Ταξιτζήδες 4 Years, 7 Months ago Karma: 2
Έχω βγει πέρυσι το χειμώνα στο κέντρο(Μοναστηράκι). Επειδή εκεί δεν έχει να παρκάρεις και θα σου ταραχθεί το νευρικό σύστημα, αποφάσισα να μην πάρω αυτοκίνητο, να πάω με ηλεκτρικό και να γυρίσω με ταξί.

Φτάνω με το ταξί στο σπίτι και βγάζω τα λεφτά να πληρώσω. Ήταν 6,40 η κούρσα. Επειδή δεν είχα εκείνη την ώρα ψηλά, βγάζω 50 ευρώ και μου δίνει ρέστα. Και τι μπινιά πάει να μου κάνει. Από τα δύο εικοσάευρα, το ένα ήταν σκισμένο. Και μου είπε μάλιστα να το κολλήσω. Είχε και θράσος δηλαδή. Του είπα φυσικά να μου δώσει κανονικό γιατί θα τον πάρει ο διάολος και δεν το έχω σε τίποτα να τον πάω στην αστυνομία. Τι να κάνει, αναγκάστηκε να μου δώσει κανονικό.

Έτσι είναι. Αν δε γυαλίσει το μάτι σου, δε θα πάρουν αλλιώς χαμπάρι.

Logged Logged
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Απ:Ταξιτζήδες 4 Years, 7 Months ago Karma: 17
Φίλε συμφωνώ σε αυτό που λες ότι αν δε γυαλίσει το μάτι σου δεν παίρνουν χαμπάρι..Και αυτό δεν ισχύει μόνο στους ταξιτζήδες, αλλά γενικά στη ζωή..

Logged Logged
johncar
Ψαρωμένος
graphgraph
Απ:Ταξιτζήδες 4 Years, 7 Months ago Karma: 0
Ρε βούρδουλα θέλουν οι παλιοταρίφες!!!!

Ο άλλος εχθές ζήτησε 978€ από ένα Γερμανό τουρίστα για να τον πάει μέχρι τη Λιοσίων!!

ΕΛΕΟΣ!!

Logged Logged
Spanishleague
Moderator
graphgraph
Απ:Ταξιτζήδες 4 Years, 7 Months ago Karma: 2
Στους τουρίστες πέφτει τρελή εκμετάλλευση. Τους εκμεταλλεύονται μέχρι εξευτελισμού. Αυτά βλέπουν όμως, γινόμαστε ρεζίλι ως χώρα στο εξωτερικό και μετά θα απορούν γιατί ο τουρισμός(η μοναδική αξιόπιστη πηγή εσόδων για τη χώρα μας) δεν περπατά.

Logged Logged
Go to top