Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Συνδέσεις στο Internet
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Συνδέσεις στο Internet
Spanishleague
Moderator
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Συνδέσεις στο Internet 4 Years, 7 Months ago Karma: 2
Τι σύνδεση έχετε στο Internet και με ποια εταιρεία;

Εγώ έχω το Tellas Zisto στα 4Mbps. Από την ταχύτητα είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω πάρα πολλά παράπονα από την Tellas. Μέχρι να μου το βάλουν μου έβγαλαν την πίστη και κατόπιν όλο και κάτι προβληματάκια εμφανίστηκαν.

Για παράδειγμα, υπήρχε διάστημα που αντί για 4 μου συνδεόταν στα 2Mbps. Αλλά αιτία ήταν ο συναγερμός στο σπίτι, και γι'αυτό έβαλα φίλτρο. Άλλο πρόβλημα, που το αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα είναι κάποιες 5λεπτες διακοπές που γίνονται χωρίς λόγο και αφορμή. Ενώ δηλαδή έχω συγχρονισμό, στο 5λεπτο της διακοπής δεν παίρνω IP. Με το τηλέφωνο επίσης είχα πρόβλημα. Εκεί που μιλούσα, ξαφνικά κοβόταν η επικοινωνία. Ευτυχώς, και μετά από βρισίδια, το έφτιαξαν.

Όποιος σκέφτεται να στείλει αίτηση σε εταιρεία για Internet και δε ξέρει ποια, εγώ έχω να του προτείνω σε ποια να μην πάει. Στην Tellas!!! Είναι μούφα παιδιά. Σας μιλάω ειλικρινά, αν ήταν εύκολο και γρήγορο να μου αλλάξουν σύνδεση, θα έφευγα από την Tellas και θα πήγαινα στη Forthnet. Όσοι γνωστοί μου έχουν βάλει Forthnet είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Απ:Συνδέσεις στο Internet 4 Years, 7 Months ago Karma: 17
Εγώ είμαι ακόμα ένας από τους ευχαριστημένους χεχε
Κι εγώ έχω φορθνετ εδώ και 10 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η σύνδεση μου είναι 768 και τώρα σκοπεύω να την κάνω 2 Mbps. Παιδιά όντως μακρυά από την Τελας, έχω ακούσει πολλά για αυτή την εταιρία όταν δούλευα σε μια άλλη ετ.σταθερής τηλεφωνίας..

Logged Logged
Spanishleague
Moderator
graphgraph
Απ:Συνδέσεις στο Internet 4 Years, 7 Months ago Karma: 2
Sebastien έγραψε:
Η σύνδεση μου είναι 768 και τώρα σκοπεύω να την κάνω 2 Mbps.

Φύγε από τον ΟΤΕ, βάλε και το τηλέφωνο στο δίκτυο της Forthnet και θα έχεις Internet έως 24Mbps. Καλά, 24 δε θα έχεις ποτέ γιατί πρέπει να είσαι δίπλα ακριβώς στα καλώδια της Forthnet. Αλλά θα πιάνεις μέσο όρο περίπου 12-13Mbps. Δε σε χαλάει!!!

Logged Logged
nikosd
Ο παλιός..
graphgraph
Απ:Συνδέσεις στο Internet 4 Years, 7 Months ago Karma: 0
Εγώ έχω otenet στα 768.. Και για τώρα δε βλέπω αλλαγή..ΔΕ μπορώ να πώ ότι έχω παράπονο.. Και συμφωνώ για forthnet. Ακούω μόνο ικανοποιημένους πελάτες...

Tellas έχω απορία αν θα ξαναπάρει κανείς ρε παιδιά. ΔΕ ξέρω ούτε έναν που να μην είχε,έχει προβλήματα.. Πραγματικά..

Logged Logged
ksal15
Ξεψάρωσα!
graphgraph
Εγώ έχω μία conn-x στα 768 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Μόνο μια-δυο φορές υπήρξαν μικροπροβληματάκια αυτούς τους 6-7 μήνες που έχω τη σύνδεση και αυτά λύθηκαν αρκετά γρήγορα. Forthnet δεν νομίζω να πάρω γιατί σε αυτή τη περιοχή έχω ακούσει αρκετά προβλήματα...

Logged Logged

Vince Carter, Simply the Best...
Spanishleague
Moderator
graphgraph
Έχω ακούσει ότι η ON Telecoms είναι από τις μεγαλύτερες απάτες. Διάβαζα, για παράδειγμα, το καλοκαίρι ότι υπήρξαν αρκετοί που κατέθεσαν την αίτηση και μετά η εταιρεία τους ξέχασε. Μιλάμε για τραγελαφικά πράγματα.

Το μεγάλο λάθος με αυτές τις εταιρείες είναι ότι δεν έφτιαξαν υποδομές. Πρόσφεραν πακέτα απλά για να μαζέψουν συνδρομητές. Και εφόσον μάζευαν αρκετούς, τότε άρχισαν να φτιάχνουν το δίκτυο.

Επιπλέον, δε φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν και άλλα θέματα νομικής φύσεως. Για παράδειγμα, εγώ κατέθεσα την αίτηση για το Tellas Zisto τον Δεκέμβριο του 2006 και η εταιρεία μου έστειλε τον εξοπλισμό τον Μάιο του 2007. Δηλαδή, παραλίγο να ξεχάσω και εγώ ότι είχα κάνει αίτηση για το Zisto. Αιτία; Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο ΟΤΕ. Μα πρώτα βρίσκεις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και μετά υπογράφεις συμβόλαια με συνδρομητές και δέχεσαι αιτήσεις. Αλλά ξέρω, στην Ελλάδα ζούμε. Να δω πότε θα σταματήσουμε να πιπιλάμε αυτή τη καραμέλα.

Logged Logged
Go to top