Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Ρεχάγκελ μέχρι 2010
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Ρεχάγκελ μέχρι 2010
Giannis_127
Σεβασμός!
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JK_127@hotmail.com Location: Αθηνα Birthday: 07/08
Απ:Ρεχάγκελ μέχρι 2010 4 Years, 3 Months ago Karma: 1
Μακαρι να μεινει ο Οτο και να μας δωσει και αλλες χαρες....Αλλα να ξεκολλησει σε ορισμενα θεματα(βλεπε να παιζει βασικος ο Χαριστεας) ωστε να δωσει περισσοτερη ωθηση στην ομαδα...
Οσο για τον Ντουσαν ειναι μακραν ο καλυτερος της τελευταιας 15ετιας,μακραν,αλλα νομιζω πως σε μια εθνικη δεν θα ειναι ευκολο για αυτον να δουλεψει...Αλλο ενας συλλογος και αλλο μια εθνικη...Πολλοι πετυχημενοι με μια εθνικα(βλεπε Κατανετς με Σλοβενια) απετυχαν σε καποιο συλλογο και τωρα βρισκονται στην αφανια...(Αναποδο παραδειγμα δεν θυμαμαι τωρα για να πω)..Οποτε ο Ντουσαν ας κατσει στον Αρη να την δουλεψει την ομαδα και να την κανει ενα δυνατο και υπολογισιμο συνολο και μετα μπορει να σκεφτετε το μελλον του....

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Ρεχάγκελ μέχρι 2010 4 Years, 3 Months ago Karma: 17
Συγκρατημένη αισιοδοξία από στελέχη της ΕΠΟ ότι ο Ότο Ρεχάγκελ θα αποδεχτεί την ανοικτή πρόταση του Βασίλη Γκαγκάτση να οδηγήσει την εθνική ομάδα και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Στην κλήρωση των ομίλων στις 2 Δεκεμβρίου στη Λουκέρνη στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον, εν όψει της τελικής φάσης του EURO 2008.

(sportfm.gr)

Νομίζω ο Γεμανός πρέπει να μείνει στον πάγκο της εθνικής μας ανεξαρτήτως πορείας στο Euro. Ο άνθρωπος έχει μπει για τα καλά στο κλίμα, τον τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Μπορεί να έχει και αυτός (όπως όλοι) τα κουσούρια του, αλλά έχει πολλά θετικά. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση για τον πάγκο της Εθνικής μας. Πάντως αν φύγει γουστάρω Μπάγεβιτς.

Logged Logged
Spanishleague
Moderator
graphgraph
Απ:Ρεχάγκελ μέχρι 2010 4 Years, 3 Months ago Karma: 2
Ο Ρεχάγκελ ανέβασε επίπεδο την Ελλάδα. Από τις εποχές που ήμασταν για κλωτσιές, ξαφνικά ο Γερμανός μας μετέτρεψε σε ομάδα που τη σέβονται όλοι. Κατακτήσαμε το Euro και πάμε το καλοκαίρι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας.

Γνώμη μου; Αν δεχθεί ο Ρεχάγκελ να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.

Πάντως, αν τυχόν δεν ανανεώσει ο Ρεχάγκελ, θέλω να δω τον Μπάγιεβιτς στον πάγκο της Ελλάδας.

Logged Logged
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Απ:Ρεχάγκελ μέχρι 2010 4 Years, 3 Months ago Karma: 17
Χαίρομαι που συμφωνούμε..Ο Μπάγεβιτς είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος ξένος προπονητής που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα..Οπότε το ίδιο καλά θα τα πάει και στην Εθνική..

Υ.Γ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!!!

Logged Logged
nikosd
Ο παλιός..
graphgraph
Απ:Ρεχάγκελ μέχρι 2010 4 Years, 3 Months ago Karma: 0
Άρα νομίζω ότι καταλήξαμε!!

Μέχρι 2010 Ότο και μετά που θα είναι αρκετά μεγάλος,κι ο Άρης θα έχει πάρει κάποιον τίτλο(μη ξεχνάτε ότι από του χρόνου σύμφωνα με το σχέδιο Πλατινί βγαίνει ο κυπελλούχος Τσάμπινος Λίγκ) θα αναλάβει ο Ντούσαν!!

Πραγματικά,θα το ήθελα κι εγώ να γίνει έτσι.. Άλλωστε ο Νιόμπλιας έχει χρόνια μπροστά του...!! Όταν έρθει η ώρα του(μετά τον Ντούσαν) ελπίζω να μείνει χρόνια!!

Logged Logged
Go to top