Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Στοίχημα - Ελληνικοί Αγώνες
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Στοίχημα - Ελληνικοί Αγώνες
pagourovagu
Ξεψάρωσα!
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Στοίχημα - Ελληνικοί Αγώνες 4 Years, 7 Months ago Karma: 0
Ά Εθνική:
Ο ΠΑΟ θα κερδίσει αλλά μικρή η απόδοση του 1,35.
Ο Ατρόμητος είναι δυνατός στην έδρα του, σε αντίθεση με τη Λάρισα που χάνει αρκετό έδαφος εκτός, προτείνω άσσο με απόδοση 1,9.
Η ΑΕΚ αν και ψιλοχάλια στη Βέροια πήρε το τρίποντο, τόσο χάλια δε νομίζω να ξαναεμφανιστεί και στην όχι και τόσο δυνατή Λειβαδειά θα πάρει το διπλό που δε πληρώνει καλά, απόδοση 1,4.
Ο Απ.Καλαμαριάς πρέπει να πάρει βαθμούς όμως ο Πανιώνιος είναι πολύ καλός για να χάσει, το διπλό καλό στο 2,55 ...προτείνω όμως Χ2.
Δε ξέρω γιατί αλλά μάλλον ο Ηρακλής θα χάσει και τρίτο ματς στη Τρίπολη παρόλη τη φιλότιμη προσπάθειά του, άσσος με απόδοση 1,85.
Στο ΟΦΗ-Εργοτέλης θα ρισκάρω και θα ποντάρω στο Χ με απόδοση 3,3.

΄Β Εθνική:
Το Χαιδάρι με τη Καλλιθέα θα βολευτούν με το Χ, απόδοση 3,2.
Η Καστοριά παίζει με τον Εθνικό Αστέρα στην έδρα της και το 1,85 του άσσου είναι καλό.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει τον Αγ.Δημήτριο, ο άσσος δίνει 1,6.
Για το Ηλυσιακός-Πανσεραικός και το Εθνικός-Κέρκυρα δεν έχω άποψη. Οι άσσοι και στα δυο είναι ψιλοκαλοί, αποδόσεις 1,95 και 1,9 αντίστοιχα.
Μακριά από το Καλαμάτα-Αγροτικός Αστέρας και Αιγάλεω-Θρασύβουλο, πολύ αμφίροπα ματς.

Αυτά...αν δε ξέχασα κάτι.
Αν πάω χάλια δε ξαναλέω τπτ.

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Sebastien
Administrator
graph
User Offline
Απ:Στοίχημα - Ελληνικοί Αγώνες 4 Years, 7 Months ago Karma: 17
xaxa αντίθετα, αν τα πας καλά, θα γίνεις συντάκτης στο site μας!! Πάντως τη Λάρισα τη βλέπω πιο πολύ στο Χ, το ίδιο και τον Πανιώνιο. Με Β' Εθνική δεν ασχολούμαι..

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top