|
Αμπερντίν - Ρέιντζερς Goal-Goal (Πιστεύω πως έχουν την διάθεση και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο ματς αυτό).
Χάρτλπουλ - Γουέστ Χαμ Διπλό (Η Εκτίμησή μου για αυτό το ματς κυπέλλου έχει να κάνει με το γεγονός ότι η γουέστ χαμ είναι σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της,επίσης βρίσκεται και σε υψηλότερη κατηγορία,μπορεί επομένως να μας φέρει αυτό το διπλό).
Πόρτσμουθ - Σουόνσι Άσσος (Πιστεύω πως σ'αυτό το ματς η πόρτσμουθ διαθέτει παίκτες καλύτερης κλάσης και είναι στην διάθεση της να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση,δεν νομίζω πως θα ενδιέφερε και τόσο την σουόνσι το κύπελλο).
Σέρκλ Μπριζ - Κορτράικ Άσσος (Μετά την δύσκολη πρόκριση της στο κύπελλο για την σερκλ μπριζ επανέρχεται ξανά για το πρωτάθλημα έχοντας να αντιμετωπίσει μια ομάδα πολύ κατώτερή της,δεν βλέπω να γκελάρει απόψε η σερκλ μπριζ,άλλωστε και οι αριθμοί δείχνουν την κατωτερότητα της αντιπάλου (1ν.3ισ.5ητ. εκτός έδρας) ενώ παράλληλα η σερκλ εντός έχει 7ν. και 2ητ. Καθαρός Ασσος
Βιγιαρεάλ - Οσασούνα Άσσος (Η Βιγιαρεάλ νίκησε την Μαγιόρκα με 2-0 και έτσι έφτασε την 5η θέση με 33 βαθμούς ενώ απέχει 5 βαθμούς από την 2η Ρεάλ.Μέσα στο Μαντριγκάλ μετρά 5 νίκες,2 ισοπαλίες και 2 ήττες,Επιστρέφει ο Εγκουρέν με 14 ματς και ένα γκολ φέτος και ο αμυντικός Γκονσάλο με 16 ματς και δύο γκολ φέτος. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Γκοντίν με 16 ματς φέτος ενώ εκτός είναι ο Τούρκος επιθετικός Νιχάτ με 7 φετινά ματς,Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο Μαντριγκάλ 13 φορές και η Βιγιαρεάλ έχει 8 νίκες , 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πιστεύω πως ο σημερινός αγώνας είναι ένα πολύ καλό μαξιλαράκι.
Χέρενφεν - Ρόντα Άσσος (Στο «Άμπε Λένστρα» η Χέρενφεν υποδέχεται την Ρόντα, σε ένα ματς στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Ομάδα του Τροντ Σόλιντ φαίνεται να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση κάτι που έδειξε στα δύο σερί ματς, με την Φέγενορντ για το κύπελλο και το πρωτάθλημα.Στα αγωνιστικά, εκτός από τους γηπεδούχους θα μείνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ίνγκελστεν,ενώ η Ρόντα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με απουσίες παικτών της.Στην προιστορία η Χέρενφεν έχει το πάνω χέρι, έχοντας 7 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα τα τελευταία 10 χρόνια. Η Μοναδική φορά που η Ρόντα έφυγε με διπλό ήταν την περίοδο 2004-2005. Επομένως όλα οδηγούν στον άσσο.
Φιλαράκια μου αυτές είναι οι επιλογές μου για σήμερα,εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα πολύ καλό και στοιχηματικό σάββατο,θα τα πούμε και πάλι αύριο,γειά σας. (Φιλικά Ηλίας)
|