|
Καλησπερα παιδια,με διαφορετικο στυλ σημερα επειδη δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον[στοιχηματικο].Με ρισκο αν θα διαλεγα κατι σημερα θα ελεγα Χ στον αγωνα ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ,μονο αυτο θα πονταρω.Παμε λιγο να μιλησουμε για τα χτεσινα παιγνιδια κυπελλου.Οποιος διαφωνει μαζι μου μπορουμε να κανουμε εναν υγιει διαλογο και οχι να τα κανουμε οπως εγιναν πριν τον αγωνα στην κερκιδα που βρεθηκε ο ατυχος νεος παοκτζης και αυτοι που ειχαν προσκλησεις μαζι με τον υπουργο β.ελλαδος.Παμε καταρχην να δωσουμε πολλα συγχαρητηρια στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ που καταφερε να προκριθει σε βαρος του παναθηναικου.Η ομαδα των ΣΕΡΡΩΝ παιζοντας ομορφα και εξυπνα μπορεσε και νικησε τον παναθηναικο και περασε στην επομενη φαση του κυπελλου,και παλι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.Τωρα για τον αλλον αγωνα τι να πω?Να αρχισω να ξαναλεω τα ιδια και ιδια?Εχω φτασει αισιως στα 39 και δεν θελω να μιλω και να μαλωνω για κατι που δεν μπορει κανενας να μου πει οτι συμβαινει το αντιθετο.Ειμαι ΠΑΟΚΤΖΗΣ δεν το κρυβω αλλα οταν η ομαδα μου βοηθιεται βγαινω και το κραζω,ομως αυτο ξεπερνα τα ορια.Βλεπω τους ΗΡΩΕΣ μας να παιζουν με 9 παιχτες να μην τολμουν να ακουμπησουν τον αντιπαλο τους γιατι θα φανε κοκκινη καρτα και οι αλλοι να μην μπορουν να βαλουν γκολ,φυσικα το καταφεραν στην παραταση και μαλιστα με το χερι[μονο ετσι μπορουσαν να σκοραρουν].Θελω να πω οτι και οι δυο κοκκινες ειναι σωστες,δεν αντιλεγω,ομως,για την καρτα του ΙΒΙΤΣ ειχε προηγηθει φαουλ στον ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και στην συνεχεια της φασης τρωει την καρτα,θα ηθελα να ρωτησω εδω τον καθε υγιει φιλαθλο του ολυμπιακου ο παιχτης του ειναι αγγλος ή ηρθε απο την αφρικη?Τον ορο FAIR PLAY το γνωριζει ή οχι?Ακομη θα ηθελα να τον πω να ξαναδει πολλες φορες την φαση του δευτερου γκολ και να μιλησουμε τοτε.Την φαση που πεφτει ο ντιογκο μεσα στην μεγαλη περιοχη αν ειναι ο ορισμος της κιτρινης καρτας,το χτυπημα του τζορτζεβιτς οταν φευγει στην αντεπιθεση ο ΠΑΟΚ,τα χτυπηματα του παντου,του παπαδοπουλου αν ολα αυτα ειναι ο ορισμος της κιτρινης καρτας,γιατι εγω εβλεπα οτι ο κανονισμος ισχυε μονο για μια ομαδα ,τον ΠΑΟΚ.Μετα απ'ολ'αυτα θα ηθελα πολυ να κανω διαλογο με ολους και θα απαντησω σε ολους γιατι μ'αρεσει και ειμαι ειλικρινεις παντα.Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και στους ΗΡΩΕΣ του καραισκακι,στους παιχτες του ΠΑΟΚ,φιλικα SAMOTHRAKI.
ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ Χ 3.15 Χ 200
TAMEIO#+4281.82-200=+4081.82
|