|
Καλημερα παιδες.Μετα απο ενα πετυχημενο σαββατο,εδω και παλι για να βρουμε σημεια που θα μας οδηγησουν στο ταμειο.Παντα θα το λεω ,ετσι και σημερα δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μας αερα,πηραμε μια μαχη χτες συνεχιζουμε χαλαρα για να παρουμε αλλη μια σημερα,ομως δεν ξεφευγουμε κοιταμε την τσεμπη μας και αναλογως πονταρουμε.Αρκετα με τον προλογο,για να δουμε τι θα παιξουμε σημερα.Απο τουρκια,εκει γινεται χαμος με τα στημενα δεν θα αναμειχτω σε κανενα σεναριο,θα παρω ενα παιγνιδι που μου εκανε ενα κλικ παραπανω.ΝΤΕΝΙΖΛΙΣΠΟΡ 1,ειδα οτι η φιλοξενουμενη ομαδα εκτος δεν τα παει και πολυ καλα,ειναι ευκαιρια για την ΝΤΕΝΙΖΛΙ να παρει ενα τριποντο και να ξεφυγει απο την επικινδυνη ζωνη.Και απο την τουρκια παμε στην ολλανδια και εδω παω με μια γηπεδουχου που προσπαθει να σωθει[ολες τις ομαδες θα σωσω σημερα?],μιλαω για την ΦΟΛΕΝΤΑΜ,σημερα και για αυτην την ομαδα εχω πολλες ελπιδες οτι θα παρει θετικο αποτελεσμα.Απο ιταλια εχω το πιο δυνατο σημειο.Μιλαω για την ισσοπαλια της ΤΖΕΝΟΑ.Πηρε τις νικες η τζενοα σημερα νομιζω θα σβησουν για λιγο οι μηχανες,παμε λοιπον με το Χ.Απο ισπανια εχω τα περισσοτερα σημεια.Κατ'αρχην παω με τον ασο της ΧΙΧΟΝ,χρειαζεται το τριποντο και νομιζω οτι το εχει τον αγωνα σημερα,μετα παω με το Χ1 της ΣΑΝΤΑΤΕΡ,το Χ1 της ΕΣΠΑΝΙΟΛ,που προσπαθει να γλιτωσει τον υποβιβασμο και τελος παω με την ισσοπαλια της ΚΟΡΔΟΒΑ με ρισκο.Τελος απο αγγλια που τελειωνει σημερα[τσαμπιονσιπ] με ρισκο παιρνω ενα σημειο[ειδατε τι εγινε χτες] ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1,θελει την νικη για να βγει απ'ευθειας.Αυτα και για σημερα παμε και στις τελικες προτασεις.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΤΖΕΝΟΑ Χ 3.10 Χ 300
ΦΟΛΕΝΤΑΜ 1 2.10
ΧΙΧΟΝ 1 2.30
ΤΖΕΝΟΑ Χ 3.10 ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΣΤΗΛ.4 Χ 50=200
ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1 2.20 Χ 200
ΤΑΜΕΙΟ#+3568,24-700=+2868,24
Να εχετε μια υπεροχη μερα ,SAMOTHRAKI
|