Καλησπέρα φίλοι και φίλες,
Η ισοπαλία της Brisbane Roar στο 80' έφερε την ανατροπή των 4 σερί αρνητικών απ' την αρχή του Νοεμβρίου και επιστροφή στο θετικό πρόσημο. Στο άλλο αγωνιστικό μέρος η αγαπημένη μου Αίγυπτος όχι μόνο δεν έβαλε γκολ πρώτη αλλά νίκησε και με 3-0 !
Φυσικά δεν είχε στοιχηματικό ενδιαφέρον γιατί πιάσαμε, ισόποσα, την κάλυψη. Αλλά κ. Μπουκ στο 1,78 την Αίγυπτο να "σκοράρει πρώτη" εντός ακόμα και σε φιλικό μάλλον... αφελές μπορώ να το χαρακτηρίσω. Μία παρόμοια "αφέλεια" βρήκα και γι' αύριο (με σαφές μεγαλύτερο ρίσκο) στην Πολωνία...
Μέρος της σημερινής μου επιτυχίας οφείλεται και στον Bet Chris που μου έδωσε απλώχερα τη συμβουλή του τον οποίο και ευχαριστώ πολύ. Οπως άλλωστε και όλοι οι πρωταγωνιστές του Betorama-τος είναι εξαιρετικοί και άξιοι.
Πάμε να δούμε την αυριανή δυάδα (με το μισό απ' ότι συνήθως ποντάρισμα) :
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (A League) Melbourne Victory - Central Coast Mariners : 1
ΠΟΛΩΝΙΑ (I Liga) Pogon Szczecin - Katowice : 1ο γκολ η Pogon Szczecin.
Η κάλυψη στην ισοπαλία της Melbourne Victory με 40 % περισσότερο ποσό απ' ότι στη δυάδα.
Καλή μας τύχη.
Υ.Γ. : Στο φιλικό αγώνα
Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα - Ινδία δε μου κάθονται "καλά" οι αποδόσεις και τις θεωρώ υπερβολικές. 2,05 το under 3,5 και το no g/g 1,91. Δε σας το προτείνω, απλά το αναφέρω γιατί μου έκανε εντύπωση. Αν κάποιος είχε κατά νου τον αγώνα αυτό νομίζω ότι κάπου θα γίνει η... έκπληξη. Εγώ θ' απέχω...